Dé nagelsalon voor eigentijdse gelnagels en nailart

Gelnagels  

Gelnagels worden gemaakt d.m.v. een stroperige substantie welke wordt uitgehard onder een uv-lamp.

Nagelversteviging 

Heeft U mooie natuurlijke nagels, maar moeite om Uw nagels lang en sterk te houden? Dan kunt U d.m.v. gel Uw nagels verstevigen. Met deze techniek kunnen alle nagels mooi op lengte blijven en mocht er toch een nagel breken, dan kan daar in de nagelsalon meteen een verlenging gemaakt worden, zodat alle nagels weer even lang zijn. 


Nagelverlenging

Bij het verlengen van Uw nagels wordt er op de nagel een kunstnagel (tip) aangebracht, op maat geknipt en gevijld. Over de natuurlijke nagel en de tip wordt de gel aangebracht. 


In mijn nagelsalon kunt U bij de nagelversteviging of -verlenging kiezen uit diverse mogelijkheden. 

Gelnagels naturel
Gelnagels met french manicure
Gelnagels met colorgel


French manicure 

Bij french manicure wordt de voorste rand van de nagel voorzien van een gekleurde rand, ook wel smiley genoemd. Wit is de meest toegepaste kleur, maar U kunt ook kiezen voor een andere kleur.Een klein stukje geschiedenis

De oorsprong van de "French Manicure" kan gevonden worden op de Parijse catwalks. Omdat nagelfantasieën bij de Franse modellen de aandacht mogelijk kon afleiden van de haute-couture kleding, besloten de ontwerpers dat de modellen geen felle nagelkleuren of nagelfantasieën mochten hebben. Om toch met verzorgde nagels voor de dag te komen op de catwalk, werden de nagels van de modellen verzorgd op basis van natuurlijke kleuren: parelwitte nagelranden gecombineerd met een naturel of lichtroze kleur voor het nagelbed (de zogenaamde French Manicure). De French Manicure werd onmiddellijk een succes op de catwalks en een trend in de hele wereld. Inmiddels is deze manier van nageldecoratie een begrip geworden.